Welkom

De huidige markt heeft er voor gezorgd dat bedrijven, particulieren en andere instanties op zoek gaan naar betrouwbare partners welke verstand van zaken hebben en een hoge kwaliteit leveren. Wieser’s Advies is een bedrijf dat er naar streeft een constante hoge kwaliteit te leveren en snelle service biedt. Wij werken dan ook voor bedrijven die het beste willen voor hun klanten.

Wij leveren diverse soorten bouwtechnische keuringen en diverse soorten opleveringen.

Uw woning aanpassen naar uw huidige wensen? Wij kunnen u helpen met de verbouwingen. Wij helpen u met het aanvragen en vergelijken van de offertes van de aannemers en het verzorgen van de begeleiding bij de uitvoering. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van professionele mensen op diverse vakgebieden. Onze klanten kunnen hier optimaal van profiteren omdat alles binnen handbereik is. Een aantal van deze bedrijven zijn bijvoorbeeld aannemers, schilders, notarissen, hypotheekadviseurs, makelaars, taxateurs enz.

Omdat iedere opdrachtgever anders is en verschillende wensen heeft, is een advies opmaat gewenst. Wieser’s Advies speelt daarop in en luistert naar alle specifieke wensen en eisen van de klanten. Hierdoor komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. In een onderling overleg kan Wieser’s Advies u in de verschillende mogelijkheden toelichten en u helpen een goede keuze te maken. Wieser's Advies is aangelosten bij de Branche Organisatie Bouwkundige adviesbureu's (BBI) en Wieser's Advies is gediplomeerd Intergraal Woning Inspecteur (IWI)


Bel of mail ons voor een passend advies.


Met vriendelijke groet,

Eric Wieser
Wieser's Advies


 


Copyright © 2013 Wieser's Advies | Algemene Voorwaarden | Powered by Codyco